06- 24876082 or mwvanveen@ziggo.nl

Wat kan ik u bieden?

Communicatie

Met u als klant duidelijk en direct communiceren is heel belangrijk. Daarom start ik altijd met een vrijblijvend adviesgesprek bij u aan huis of bij mij op kantoor. Verder ben ik heel transparant qua werkwijze en tariefstelling. Een vast pakket per jaar of afrekenen per uur tegen vooraf besproken offerte. Duidelijker kan ik het niet maken. Mijn tariefstelling weegt zeker op tegen de hoge tarieven van accountantskantoren. Ik lever hiervoor kwaliteit, persoonlijke aandacht en nazorg (bezwaarschriften, beroepen, ondersteuning van boekenonderzoek Belastingdienst).
Verder werkt mijn persoonlijke en menselijke wijze van werken (touch en benadering) goed..  

Read More

Registratie en back-up administratie

Een administratie per kalender jaar goed bijhouden en hieruit cijfers destilleren om mee te managen. Klinkt goed!  Het valt en staat met een goed administratief programma en uw eigen doelstellingen.  Fiscaal en financieel/administratief wil ik u graag bijstaan om om uw data te beschermen. Vergeet niet een goed anti-virusprogramma te installeren en een opslag in de Cloud te regelen (back-upbestanden) voor uw data. 

Omzetgroei en inzicht

Ik help u mede om een omzetgroei te realiseren zodat u zich met succes op uw kerncompetenties en activiteiten kan blijven richten. Advies op maat en oplossingen aandragen. Of op zoek gaan naar oplossingen in de markt op  financieel en administratief gebied. Daar neem ik de tijd voor  samen met u. Tenslotte willen alle therapeuten en ondernemers van haar omzetgroei leven.  In goed overleg en op de juiste tijd.

Read More

Advies

Zowel bij de start van uw bedrijf en later als u gevestigd ondernemer bent is financieel en fiscaal advies op zijn tijd goed en effectief. Aftrekbaarheid van kosten, wel/geen auto van de zaak, fiscale bijtellingen of anderszins. Neem er de tijd voor met mij.

Zeker tijdig uw BTW aangifte doen en uw administratie up-to-date houden in een goed digitaal boekhoudpakket is van groot belang om uw zaken te registreren en uit cijfers uw prestaties te meten. Ik kan u adviseren welk pakket (pakketselectie) bij u past bij uw onderneming.

 

Passie en ondernemen

Ondernemen is je passie blijven nastreven en je relaties met passie en de juiste energie onderhouden. Het sleutelwoord blijft dus om te ondernemen waar u goed in bent. Het werk moet wel leuk blijven toch?  De overige zaken kunt u uitbesteden.  Een administratie op afstand online laten bijhouden of digitaal factureren. Ik regel het voor u.  U kunt het ook zelf bijhouden in goed overleg en laten controleren per maand of kwartaal (of jaarlijks).  Aan u de keuze.

Read More

Facturatie

Zelf werk ik met duidelijke tarieven en een PDF nota welke ik na mijn dienst aan u verstuur voor betaling.  Maar voor klanten regel ik ook desnoods een PIN apparaat of abonnement of Molly/Ideal/ Afterpay of ander betaalsysteem als u via een webshop of anderszins. Omzet ontvangen is relevant voor u!  Leg dit betaalproces ook vast in uw "Algemene Voorwaarden". Dat schept duidelijkheid voor uw klant en vermeldt het zeker op uw website.

Read More