06- 24876082 or mwvanveen@ziggo.nl

Home

Ook in 2018 sta ik weer voor jou klaar (therapeuten, praktijkhouders en ZZP-ers) om je te ondersteunen en te adviseren op het gebied van Aangifte Inkomstenbelasting, bijwerken boekhouding (online met Exact, Acumulus, Visma of anderszins), software keuze, BTW- en overige Aangiftes voor de Belastingdienst. Tot je dienst!

 


Ontdek hoe ik uw administratie kan bijhouden of inrichten

Inkomstenbelasting 2018 (jaar 2017)

Ik kom bij u op afspraak thuis tegen een gereduceerd tarief van EUR 55,00 als u beneden de inkomensgrens van EUR 20.000 bruto per jaar blijft. Daarboven geldt een tarief van EUR 65,00 per aangifte (maximaal 2 uur). Een normale aangifte van maximaal 2 uur bedraagt EUR 65,– exclusief BTW. Hiervoor krijgt u bezoek aan huis (ophalen of gelijk invullen). en U ontvangt een uitdraai of een PDF per mail van de Aangifte. Ook het inzenden behoort bij dit tarief.. Alle persoonlijke gegevens (informed consent) ontvangt u retour i.v.m. de Wet op bescherming persoonsgegevens. Ook uw DIGID. .

 

“Maarten van Veen”

Financieel advies

U heeft (zie foto boven) meer tijd om te relaxen en te ontspannen omdat u de administratie geheel bij is per maand en u dit heeft uitbesteed bij Maarten van Veen. De BTW op tijd eruit en de inkomstenbelasting ingediend?  Ik neem daar de tijd voor met u. U kunt zich als bedrijf of ZZP-er richten op uw kerntaken en realiseren van uw doelen en omzet. De boekhouding kunt u met een gerust hart aan mij overlaten en uitbesteden.

Ik geef u advies op maat en neem de tijd voor uw vragen.  Voor uw fiscale zaken,  de inrichting van uw administratieve of het online bijhouden van uw boekingen in een administratief programma. We zoeken samen naar de meest effectieve, voordeligste en best-practice oplossing. Uitbesteden van administratie of zelf doen?  Ik wil dat eerlijk met u bespreken.

Read More

Inkomstenbelasting boekjaar 2018 (2017) en BTW 2018

Of het nu om het uitwerken en verzenden van een aangifte inkomstenbelasting 2017 gaat of om een zakelijke BTW aangifte  Maarten van Veen helpt u door uw belastingaangifte heen en lost eventuele problemen gelijk op.  Tevens kan ik een gecombineerde IB Aangifte Ondernemers 2017 voor u verzorgen en indienen.  Ik heb een Beconnummer (intermediair vd Belastingdienst) en verricht belastingaangiftes voor particulieren en ondernemers vanaf 2009. Hiervoor kom ik bij u thuis de aangifte doen,  verzamel ik uw aangiftegegevens, vraag ik eventueel uw DIGID aan, dien ik de aangifte op maat in en stuur u tenslotte een definitieve aangifte per mail of geprint toe. De BTW kan ik per kwartaal of maand voor u indienen en berekenen.

Read More

Online boekhouden en pakketselectie

Uw administratie in een softwarepakket online bijhouden of data importeren en bijwerken. Het kan beiden via bijvoorbeeld Exact Online, Accountview (Visma), Acumulus of een ander pakket. Bovendien help ik u met uw pakketselectie welke op maat wordt gemaakt en uitgewerkt. Het aantal mutaties per jaar (bankmutaties, in- en verkopen) bepaald mede uw data en registratiebehoefte en welke pakket daarvoor afdoende is. Soms zijn Ideal of Afterpay koppelingen (inbouwen) nodig voor betaling via uw website. Ook kan ik u helpen digitaal te gaan factureren (PDF of anderszins) of inkopen via “scan en herken” digitaal via mail of import te verwerken in uw pakket. Vraag naar de mogelijkheden.

Read More

Interimwerk en detachering

Ik heb 5 jaren ervaring als interim finance.  Hierdoor heb ik  diverse administratieve functies bekleed in het MKB bedrijfsleven en bij semi- overheid organisaties . Deze ervaring als financieel adviseur, administrateur, boekhouder en financieel manager wil ik graag via diverse opdrachtgevers gaan  inzetten. Daarom doe ik graag interim werk of verricht ik ZZP opdrachten als freelancer voor minimaal 4 maanden of langer.. Mijn uurtarief ligt op gemiddeld ca. EUR 50 per uur exclusief BTW. Tarief is mede afhankelijk van de functietaken, competenties en gevraagde kennis en vaardigheden (skills) bij een opdracht.
Een pre is voor u, omdat ik mijn kennis van administratieve software (Exact, Accountview, Acumulus, Ficsbook etc.) en mijn voormalige consultancyervaring kan inzetten naast mijn administratieve werkervaring.

Read More
Bos 19-01