06- 24876082 or mwvanveen@ziggo.nl

Ik stel mij even voor:

Maarten van Veen woont in Veenendaal en is 50 jaar oud en werkt vanaf maart 2009 parttime als zelfstandig professional. Voorheen was ik consultant (1999 tot 2003) en heb ik diverse financiële functies bekleed ( 1987 tot en met 2017) vaak in deeltijdverband.   In 2017 heb ik besloten om naast parttime zzp-er te gaan werken als zelfstandig professional. Ik ga deels als gedetacheerde aan de slag en deels als adviseur.

Ik richt mijn diensten aan voor vrije beroepsbeoefenaren en de betreffende beroepsverenigingen.  Verder richt ik mijn diensten op kleine MKB bedrijven en zelfstandige professionals (eenpitters) in de eigen valleiregio en landelijk.

Wat kan ik u bieden

Ik spar vaak met mijn klanten om tot praktische oplossingen te komen. Om zo effectief mogelijk administratieve zaken en fiscale vraagstukken uit te werken houd ik mijn kennis op peil voor mijzelf en u als klant. Verder verricht ik voor Veense ouderen sinds 2009 de belastingaangiften tegen een gereduceerd tarief (afhankelijk van verzamelinkomen per jaar). Deze ervaring met particuliere belastingaangiften wil bied ik u in 2018 aan via Veens Welzijn en via mijn eigen bedrijf.

Wel moet er een klik zijn tussen mij en u als klant. Ik werk namelijk aan duurzame relaties. Hierdoor ken ik mijn klanten persoonlijk en zakelijk door de jaren heen erg goed en dat verbetert de samenwerking  maar met name de financiële  dienstverlening.

foto4-maarten-300-169
https://veens.vitras.nl/workshop-belastingaangifte-zonder-kopzorgen